Live foto’s vanuit de Franse bergen

Benieuwd wie er op dit moment in de bergen zijn en wat daar gebeurt? Met het nieuwe project van ‘Jouw Franse Bergen’ kun je dit van de Franse bergen volgen. Elke foto die met een gps bij een Franse berg is getagd komt op de live feed van de website. Of dit nu van een skiër, de berg zelf of het ontbijt is, maakt niet uit.

Vertellende foto’s

Het ‘Jouw Franse Bergen’ project laat alle foto’s zien die ge-geotagged zijn met de naam van een Franse berg of bergresort. Al deze foto’s vertellen verschillende verhalen van de Franse bergen, bergresorts en de mensen die daar zijn. En dat op het moment dat het echt gebeurt. De pagina is een live feed waar elke getagde foto meteen op komt te staan. Het gaat om alle foto’s die op Instagram geplaatst worden. Bekijk nu wie wat en waar doet via de site van JouwFranseBergen.

Makkelijker kiezen

Er zijn vijf bergketens in Frankrijk met meer dan honderd verschillende wintersportplaatsen. Om dat allemaal zelf op te gaan zoeken kost veel tijd. Zeker als je nog niet zeker weet naar welk bergresort je bijvoorbeeld wil gaan. Nu kan je zien wat er precies gebeurd, waardoor je snel een impressie krijgt van elke plaats. Op die manier kun je makkelijk kiezen waar jij wil gaan skiën of snowboarden.

Het project

Het ‘Jouw Franse Bergen’ project is een samenwerking tussen France Montagnes en Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme. Daarnaast is Way To Blue verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opzetten en onderhouden van de website.

Meer inspiratie

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!