Muziek in de bergen bij Sounds of the Dolomites

Van 7 juli tot 31 augustus 2017 is een van de mooiste concertzalen ter wereld weer open tijdens het muziekfestival Sounds of the Dolomites. Verspreid door de Dolomieten kun je genieten van mooie muziek, midden in de bergen.

Sounds of the Dolomites is een jaarlijks terugkerend muziekevenement in de Dolomieten. In juli en augustus kun je op verschillende plekken genieten van concerten. Van wereldmuziek tot jazz en tot klassiek. De concerten vinden plaats in de open lucht, midden in de bergen. Dus terwijl jij geniet van de  muziek, kun je ook genieten van de prachtige omgeving.

Met duurzaam vervoer, of de benenwagen!

Het vervoer naar de concerten toe is duurzaam geregeld. Dat wil zeggen: er is vervoer geregeld, maar daar moet je wel voor bij betalen. Maar je kunt ook de benenwagen pakken. Vertrek op tijd en ga eventueel met een gids mee naar de concertlocatie in de bergen. Mocht hoog in de bergen nou slecht weer zijn, dan zijn de concerten in het dal.

Campiglio Special Week

Extra bijzonder is de Campiglio Special Week. Die week is een festival in het festival. Rondom het Val Rendena zijn er dagelijks meerdere evenementen, waaronder een driedaagse trekking door de Brenta Dolomieten samen met de muzikanten! De Campiglio Special Week is van 17 tot 23 juli. Wie vroeg z’n bed uit wil kan ook mee naar een concert bij zonsopgang, waarbij je een unieke verbinding tussen de zonsopgang in de bergen en  muziek mee kan maken.

Het hele programma van Sounds of the Dolomites en informatie voor het boeken van tickets kun je hier vinden

 

Meer inspiratie

Puur plezier in de natuur voor het hele gezin met avontuur voor groot en klein op het Nassfeld. 3 nachten incl. ontbijt v.a. € 105,- p.p

Ontdek het zuiden van Karinthië met sport plezier. 4 nachten/HP v.a. € 630,- per gezin

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Maak kennis met de top-collectie van Mammut. De collectie is ontworpen voor serieuze alpinisten.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!