Outdoor Park (Snowworld)

Nieuw Outdoor Park over een maand open

Outdoor Park (Snowworld)Het nieuwe Outdoor Park van Snowworld opent haar deuren op 23 mei in Landgraaf. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de attracties zodat ze op tijd klaar zijn voor de opening. Vanaf eind mei kunnen bezoekers elke dag in attracties zoals een hindernisbaan en een zipline.

Het nieuwe park heeft vier grote attracties. Het begint met de Alpine Coaster, een rodelbahn op rails waarbij je in een klein karretje met grote snelheid van de Wilhelminaberg afdendert om daarna een bocht van 360 graden te maken. Stap uit een van de Coaster Carts om te rennen en klimmen over obstakels van de Adventure Trail. De Adventure Trail is een parcours met twintig uitdagende hindernissen. Uiteindelijk beland je op één van de hoogste punten van Nederland met uitzicht over de regio.

Wat omhoog gaat, moet ook weer naar beneden en dit kan heel makkelijk met de Zipline-attractie. Zes tipi's zijn met tokkelbanen aan elkaar verbonden en tijdens het ziplinen behaal je snelheden van 50 kilometer per uur. Weer beneden aangekomen kun je beginnen aan de vierde en laatste attractie: het Adventure Park en dat bestaat uit 34 boomstammen die tien meter hoog zijn. Er zijn in totaal zes routes waarover je kan klimmen en klauteren.

Het park is elke dag geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag opent het Snowworld Outdoor Park om negen uur in de ochtend. Het park is geopend tot en met 31 oktober. 

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?