GOndellift Grubig II in Lermoos

Nieuwe gondellift en twee restaurants in de Tiroler Zugspitz Arena

GOndellift Grubig II in LermoosIn Lermoos kun je vanaf komende winter met de nieuwe 10-persoons gondellift, de Grubig II genaamd, in enkele minuten naar 2000 meter hoogte. Bij het dalstation van de Ehrwalder Almbahn opent in december après-ski 'Hütte' Brentalm de deuren. Tegelijkertijd opent in Ehrwald een nieuw restaurant, W1 genaamd. Hiermee legt skigebied Tiroler Zugspitz Arena de focus op kwaliteit rondom de pistes.

Vanaf december brengt de nieuwe 10-persoonsgondel 2413 wintersporters per uur van het middenstation Brettlalm naar de 'Grubighütte' op 2.032 meter hoogte, in iets meer dan vijf minuten. Zonder tussenstop, overbrugt de gondel bijna 700 hoogtemeters.

Gastronomische uitbreiding Ehrwald

In navolging van de grote opening van restaurant Tirolerhaus bij het bergstation van Ehrwalder Almbahn vorig jaar, wordt dit winterseizoen 'Brentalm', een nieuw restaurant bij het dalstation, geopend. Je kunt hier terecht voor après-ski en Tiroolse specialiteiten. Daarnaast maken wintersporters in Ehrwald deze winter ook kennis met een nieuw restaurant. De W1 ligt direct aan de zonzijde bij de 6-persoons Sunracer stoeltjeslift.

Wintersport in Tiroler Zugspitz Arena

De Tiroler Zugspitz Arena ligt net over de grens in Oostenrijk en is hiermee het meest dichtbij gelegen wintersportresort in Tirol en kan tolvrij worden aangereden. De regio bestaat uit de acht plaatsjes Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Biberwier, Heiterwang, Lähn-Wengle en Namlos. De 147 km pistes bieden zowel oefenweides voor beginners als uitdagende afdalingen voor gevorderden en freeriders.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

De Nieuwe Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95)