Ontdek de Gotthard-tunnel in 360 graden

Kun je niet wachten om de langste tunnel ter wereld te bekijken? Het is nu mogelijk om de tunnel op een andere manier te bekijken, namelijk via een 360 graden video.

Indrukwekkende video

Op 1 juni 2016 werd de nieuwe Gotthard-basistunnel geopend en vanaf 11 december 2016 zullen de eerste passagierstreinen er doorheen gaan rijden. In december vorig jaar berichtten wel al dat de tunnel in een vergevorderd stadium was en nu is de Gotthard dan ook bijna klaar. Wie echter nog niet kan wachten om de langste tunnel ter wereld te bekijken, kan de tunnel nu via een 360 graden filmpje op YouTube onderzoeken.

Spectaculaire beelden

De 360 graden documentatie reist niet alleen in snelle beweging door de basistunnel, maar ook volgt het de route per helikopter. De speciaal ontwikkelde camera levert spectaculaire beelden op van de Gotthard. De video kan op verschillende apparaten en manieren bekeken worden. Het belangrijkste is dat al je browsers en applicaties up-to-date zijn. Op een desktop [D2] kan je het filmpje gewoon op YouTube afspelen en 360 graden draaien met je muis. Op je smartphone moet je de YouTube [D3] geïnstalleerd hebben. Vervolgens kan je met het draaien van je telefoon de 360 graden ervaring meemaken.[D4] 

Bekijk hier het filmpje:

 

Meer inspiratie

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?