Sneeuw

Ontdek de magie van de noordelijke Kungsleden in Zweden

Ervaar de magie van de noordelijke Kungsleden in de betoverende winter! Ga mee op een onvergetelijke 8-daagse expeditie met professionele begeleiding door een lokaal slede-hondenteam en ontdek de adembenemende schoonheid van dit betoverende landschap.

Van sneeuwscooter tot noorderlicht

Tijdens deze avontuurlijke reis zul je prachtige wandelingen maken op sneeuwschoenen, slapen in warme berghutten en zelfs water halen uit een bevroren meer. Maar dat is nog niet alles - je zult ook de kans krijgen om een onvergetelijke rit per sneeuwscooter te maken en, als het geluk aan jouw zijde is, het spectaculaire noorderlicht (aurora borealis) te aanschouwen!

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want de prijs is inclusief alles wat je nodig hebt voor deze winterse expeditie. Geniet van alle overnachtingen van Abisko tot Kebnekaise, inclusief een extra overnachting in Kiruna. Laat je verwennen met heerlijke maaltijden, vanaf het diner op de dag van aankomst tot het afsluitende 3-gangen diner in Kebnekaise.

Alles geregeld

Maak je geen zorgen over de uitrusting, want sneeuwschoenen en stokken worden voor je geregeld. Je wordt begeleid door een Nederlandstalige gids die ervaring heeft met hondensleeën. En om het nog gemakkelijker te maken, krijg je zelfs een sneeuwscooter taxi van Kebnekaise naar Nikkaluokta.

Veiligheid staat voorop, daarom wordt er gezorgd voor windzakken voor noodgevallen en een noodrantsoen met ontbijt, lunch en diner. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook een gratis 1-jarig abonnement op Wandelmagazine.

Dus waar wacht je nog op? Ga met ons mee op deze onvergetelijke expeditie en ontdek de prachtige noordelijke Kungsleden in de winter. Laat je betoveren door de serene schoonheid van het landschap, de sensatie van het hondensleeën en de mogelijkheid om het adembenemende noorderlicht te zien. Boek nu en maak je klaar voor een winteravontuur dat je voor altijd bij zal blijven!

Kijk hier voor meer informatie

Meer inspiratie

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?