Outdoor Week 2017

Outdoor Week 2017: Buitensporten en genieten in de Franse Alpen

Ben jij naast een bergwandelliefhebbers, ook fan van mountainbiken, raften, Via Ferrata en trailrunning? Dan is de Outdoor Week 2017 in de Franse Alpen dé vakantie voor jou.

Outdoor Week 2017Stel je voor: Je pakt je koffer in. Nog nooit heb je zoveel verschillende sportoutfits ingepakt als nu. Fiets-, hike-, kajak-, klimkleding, -schoenen en accessoires vullen je koffer tot de nok toe. Maar het maakt niet uit, je gaat op Outdoor Week! De vakantie is begonnen. Je stapt in de auto, op naar Frankrijk. Bij het zicht op de bergen beginnen je ogen te glinsteren. In dit gebied race je straks de berg af, hike je hem weer op of klim je erlangs met niets anders dan een stalen kabel waar je aan vast zit.

Je komt aan in Mountainhotel St. Roch waar je welkom wordt geheten door je reisbegeleider. De week is begonnen! Tijdens het diner maak je kennis met de groep. Jullie sluiten af bij de open haard met een drankje. Uiteraard wordt het niet te laat, de volgende dag wordt immers een sportieve dag. Nieuwsgierig naar wat de rest van de week je brengt ga je naar bed. De volgende ochtend maakt het ochtendzonnetje en de geur van verse croissants je wakker. Na het ontbijt stappen jullie op de mountainbike. Lokale MTB-liefhebbers gaan met je mee en laten jullie de gaafste routes zien. Downhill, smalle paadjes, uitdagende bochten en prachtige vergezichten. Voor de liefhebbers zijn er ook routes voor de beginnende MTB-er. Of het nu MTB is, hiken, trailen, klimmen, raften, via feratta. Iedere activiteit is een unieke beleving. Tijdens de Outdoor Week ervaar je nieuwe vriendschappen, uitdagingen, persoonlijke prestaties, spanning, plezier, sportiviteit, bijzonder mooie uitzichten en heerlijk eten. Met een voldaan gevoel vertrek je weer terug naar huis. Of plak je er nog een weekje achteraan met een wildwatervakantie in hetzelfde gebied?

Outdoor Week 2017De Outdoor Week boek je voor slechts €825,-  per persoon (óf €695,- als je liever in je eigen tent op de nabijgelegen camping wilt overnachten) en is inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en driegangendiners. Daarnaast ook onbeperkt drankjes, alle activiteiten, begeleiding van professionele gidsen en toegang tot de sauna, jacuzzi en het verwarmde buitenzwembad.

Ben je enthousiast geworden? Onder de boekende lezers van bergwijzer.nl en Bergen Magazine verloot Outdoor Valley een strippenkaart voor 8 trainingen naar keuze om goed voorbereid op Outdoor Week te gaan! Laat weten dat je via ons bent gekomen en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar! 

 

Meer inspiratie

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95)