Fietsen/ mountainbiken

Bike&hike-routes in de alpen
Nieuws - 31 mei 2021

Op bik&hike-routes worden bergwandelen en fietsen gecombineerd. Op die manier heb je als bergsporter een heerlijke en gevarieerde dag in de bergen!

beginnen met mountainbiken tips
Reportage - 29 apr 2021

Je ziet steeds vaker mountainbikes door de bergen zoeven. Wil je dat ook eens proberen?

Gosausee
Nieuws - 19 dec 2020

Het zit er na de laatst afgekondigde lockdown natuurlijk even niet in, toch is het leuk om al over je volgende vakantiebestemming na te denken. Vandaag hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet in de vorm van acht van de mooiste Europese meren in de bergen.

Bergwandelen
Nieuws - 3 dec 2020

Wat moet je doen als je elkaar tegenkomt? Meestal geen probleem, maar wat als je elkaar toch voorrang moet geven, bijvoorbeeld op een smal bergpad?

Wat maakt de Mont Ventoux zo bijzonder?
Reportage - 2 nov 2020

De Mont Ventoux ligt in het zuiden van Frankrijk. De 'Ventoux' doet het hart van veel wielerliefhebbers sneller kloppen, maar wat is er zo bijzonder aan?

Trappenchallenge na vier jaar gelukt!
Nieuws - 28 okt 2020

Op 25 oktober heeft mountainbiker Milan Vader als eerste de 508 treden van de Wilhelminaberg in Landgraaf eindelijk weten te beklimmen.

Everesting
Nieuws - 26 mei 2020

Fietsend de Mount Everest op. Dat kan natuurlijk niet, maar tóch is het een grote uitdaging onder professionele wielrenners. Maar hoe?

bergop fietsen in de bergen
Vakantietip - 10 mrt 2020

Bergop fietsen is pittig, maar geeft wel ontzettend veel voldoening. Met deze tips kom je goed beslagen ten ijs, of in ieder geval met je fiets de berg op.

e-mountainbike
Vakantietip - 4 feb 2020

Wil je mountainbiken in de bergen, maar zie je op tegen die steile hellingen? Een e-mountainbike kan je helpen!

Fietsen in het Salzburgerland
Reportage - 16 mei 2019

In het SalzburgerLand liggen honderden kilometers fietsroutes voor je te wachten. Van razendsnelle downhill tracks tot routes door glooiende heuvels.

Bikeparks in trentino
Vakantietip - 14 mei 2019

Hou je van wintersporten? ’s Winters doe je een lekkere piste het liefst een paar maal achter elkaar. Naar beneden snel de lift in omhoog en nog een keer gaan!

Mountainbiken Alpe Cimbra Trentino
Vakantietip - 13 mei 2019

Hou je van een uitdaging? Dan wil je deze mountainbiketocht in Alpe Cimbra in Trentino niet missen. 100 kilometer aan beklimmingen, afdalingen en historie.

Pagina's

Abonneren op Fietsen/ mountainbiken