Fietsen/ mountainbiken

Gosausee
Nieuws - 19 dec 2020

Het zit er na de laatst afgekondigde lockdown natuurlijk even niet in, toch is het leuk om al over je volgende vakantiebestemming na te denken. Vandaag hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet in de vorm van acht van de mooiste Europese meren in de bergen.

Bergwandelen
Nieuws - 3 dec 2020

Wat moet je doen als je elkaar tegenkomt? Meestal geen probleem, maar wat als je elkaar toch voorrang moet geven, bijvoorbeeld op een smal bergpad?

Wat maakt de Mont Ventoux zo bijzonder?
Reportage - 2 nov 2020

Misschien ken je de Mont Ventoux wel van de Tour de France. Afgelopen weekend kwam er speciaal nieuws. Maar wat is eigenlijk speciaal aan de Mont Ventoux?

Trappenchallenge na vier jaar gelukt!
Nieuws - 28 okt 2020

Op 25 oktober heeft mountainbiker Milan Vader als eerste de 508 treden van de Wilhelminaberg in Landgraaf eindelijk weten te beklimmen.

Everesting
Nieuws - 26 mei 2020

Fietsend de Mount Everest op. Dat kan natuurlijk niet, maar tóch is het een grote uitdaging onder professionele wielrenners. Maar hoe?

bergop fietsen in de bergen
Vakantietip - 10 mrt 2020

Bergop fietsen is pittig, maar geeft wel ontzettend veel voldoening. Met deze tips kom je goed beslagen ten ijs, of in ieder geval met je fiets de berg op.

e-mountainbike
Vakantietip - 4 feb 2020

Wil je mountainbiken in de bergen, maar zie je op tegen die steile hellingen? Een e-mountainbike kan je helpen!

Fietsen in het Salzburgerland
Reportage - 16 mei 2019

In het SalzburgerLand liggen honderden kilometers fietsroutes voor je te wachten. Van razendsnelle downhill tracks tot routes door glooiende heuvels.

Bikeparks in trentino
Vakantietip - 14 mei 2019

Hou je van wintersporten? ’s Winters doe je een lekkere piste het liefst een paar maal achter elkaar. Naar beneden snel de lift in omhoog en nog een keer gaan!

Mountainbiken Alpe Cimbra Trentino
Vakantietip - 13 mei 2019

Hou je van een uitdaging? Dan wil je deze mountainbiketocht in Alpe Cimbra in Trentino niet missen. 100 kilometer aan beklimmingen, afdalingen en historie.

Mountainbiken in de Brenta-Dolomieten
Vakantietip - 23 apr 2019

“Fietsen in de Brenta Dolomieten, kan ik dat wel?

Trappenchallenge Dutch Mountain Film Festival
Nieuws - 17 okt 2018

Het DMFF roept op tot een bijzondere uitdaging. Fiets jij de langste trap van Nederland op?

Pagina's

Abonneren op Fietsen/ mountainbiken