Rodelavonden op omgebouwde skipistes in Ehrwald

In de periode van vrijdag 27 december 2013 tot en met dinsdag 25 maart 2014 veranderen de skipistes van het Oostenrijkse skigebied Ehrwald in drie kilometer lange rodelbanen.

Elke dinsdag- en vrijdagavond kan ieder die van rodelen houdt vanaf 18:30 uur terecht op de omgebouwde pistes. Het is mogelijk om sleeën te lenen bij het dalstation van de stoeltjeslift en als je dan eenmaal boven bent kan je aan de 400 meter lange rit naar beneden beginnen.

Maar, je kunt ook boven op de piste blijven. Er zijn vier traditionele berghutten, ieder in een stijl die passend is voor Tirol, met lokale lekkernijen en live muziek. Verder is er genoeg te doen in de dorpen van het skigebied: variërend van skitochten, fakkelwandelingen en rodelen tot skishows of theatervoorstellingen.

Informatie wintersport Ehrwald

Als je langer dan twee dagen in het skigebied blijft is het handig een Top Snow Card aan te schaffen. Deze skipas geeft toegang tot het hele skigebied van de Zugspitze. Ook is deelname aan de rodelavonden gratis als je over zo’n pas beschikt. Gasten zonder skipas kunnen onbeperkt gebruik maken van de stoeltjeslift voor €18,- per volwassene en  € 14,- per kind.

Voor meer informatie over bezoek de website van de Tiroler Zugspitz Arena: www.zugspitzarena.com

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past