Ruig, spannend en authentiek: de Wild Atlantic Way, Ierland

Tracks&Trails verkent de Wild Atlantic Way; 2500 km van Zuid naar Noord langs de oceaankust van Ierland.
 Zowel op als onder water, te voet en per fiets maken we kennis met deze prachtige  trail.
Onderweg boeiende ontmoetingen en ervaringen en natuurlijk krijgen we te maken met de typische Ierse weersomstandigheden. Alle 4 seizoenen op 1 en dezelfde dag.

Deze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Ierland Toerisme en BuroScanbrit.
 De TV-uitzending Wild Atlantic Way is a.s. zondag 8 juni via RTL-4 om 15.25 uur (herhaling op zaterdag 14 juni om 12.25 uur, ook via RTL-4).

Zuid-West Ierland

In deze aflevering van Tracks&Trails maken we kennis met de Wild Atlantic Way. Met name het deel in Zuid- West Ierland. Op zee leren we de typische karakteristieken kennen via snorkeling en kayaking. Activiteiten die bijzondere ervaringen opleveren.
 Te voet en per fiets leren we niet alleen het typische landschap goed kennen maar kunnen we ook genieten van een aantal highlights die op de route liggen.

En natuurlijk laten we de typische gastronomie in Ierland niet aan ons voorbij gaan. Een trip vol bijzondere, indrukwekkende ervaringen.

Adri Ulfman, initiatiefnemer van Tracks&Trails: ‘De Wild Atlantic Way is een prachtige, spannende trail. Het typische van de Oceaankust gekoppeld aan de karakteristieke Ierse setting zorgt voor een uiterst authentieke, mooie belevenis. En de omstandigheden zorgen ook dat de speciale outdoor-materialen ook helemaal tot hun recht kunnen komen. Kortom, een pareltje in deze serie’.

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?