SnowWorld in Zoetermeer is de beste skihal ter wereld.

SnowWorld Zoetermeer beste skihal ter wereld

SnowWorld in Zoetermeer is de beste skihal ter wereld.SnowWorld Zoetermeer is door de Duitse website Skiresort.de uitgeroepen tot de beste overdekte skihal ter wereld. De op een na grootste skihal van Nederland behaalde op zeven onderdelen van de test een topbeoordeling.

Door de goede sneeuwinstallatie kan er het hele jaar door geskied worden en vanzelfsprekend haalde de skihal de maximale vijf sterren bij het onderdeel sneeuwzekerheid. Ook de bereikbaarheid vanaf de snelweg en de gratis parkeergelegenheid, werden door Skiresort.de geprezen.

De drie pistes van SnowWorld als uitstekend beoordeeld voor beginners en voor families met kinderen. Op beide onderdelen werden vier van de vijf sterren gehaald. De restaurants en de après-ski gelegenheid in SnowWorld werden ook met vier sterren beoordeeld. Het fonduerestaurant Walliser Chalet werd geprezen om het grote zonneterras waar zomers gebarbecued kan worden. 

Skiresort.de beoordeelt jaarlijks honderden skigebieden en skihallen ter wereld. Daarmee is de website 's werelds grootste testportal van skigebieden. Op achttien verschillende onderdelen worden de skigebieden en skihallen getoetst.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier een stukje berg geschiedenis