Outdoor Centrum Drenthe

Testers gezocht voor klimpark in Drenthe

Outdoor Centrum DrentheSinds deze zomer vind je in Drenthe een enorm hoogteparcours, een skibaan en de langste tokkelbaan van Nederland. Heb je nog niet genoeg geklommen deze zomer? En lijkt het je leuk om het klimpark uit te proberen? Dan zoeken wij jou!

Het klimparcours in Outdoor Centrum Drenthe is gebouwd van een inheemse onbehandelde Douglas houtsoort, waardoor de belasting voor het milieu tot een minimum is beperkt. In het park vind je onder meer:

  • een 6-tal parcoursen met hindernissen op hoogte;
  • langste tokkelbaan (517 m) van Nederland;
  • Een skibaan op 25 meter hoogte en 125 meter lang (het hele jaar door);
  • Een binnen- en buitenzwembad met wildwaterbaan;
  • Mogelijkheid tot het lopen van gps-tochten of Nordic Walking;
  • Een skatebaan of BMX-parcours.

Wat moet je testen:

Wij zijn opzoek naar zes vrijwilligers die het klimpark (hoogteparcours) voor ons willen testen. heb je zin om vóór 16 oktober met iemand naar Outdoor Centrum Drenthe te gaan en twee uur lang te spelen in het klimpark?

Outdoor Centrum DrentheWe geven 3x twee toegangskaarten weg. Het enige wat je hoeft te doen is de redactie te mailen (info [a] bergwijzer.nl). Uit de eerste 10 inzendingen kiezen we drie winnaars. Wel verwachten we een klein verslagje van je en een vijftal foto's van het parcours. De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

Opgelet: het klimpark is op woensdag, zaterag en zondag geopend tot en met 16 oktober. Als je gewonnen hebt, dien je zelf een afspraak te maken met de organistatie van het klimpark. Je wint twee uur toegang tot het hoogteparcours (tokkelbaan en skibaan niet inbegrepen) voor twee personen.

Meer info over het outdoorpark: http://www.outdoorcentrumdrenthe.nl

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?