Tracks en Trails 2e aflevering: Engelberg + Luzern

Tracks en Trails koppelt een bezoek aan de stad Luzern aan een wintersporttrip naar Engelberg. Bovendien komt redacteur Fenneke Visscher van Bergen Magazine vertellen in deze aflevering over het plezier (en de gevaren) van sneeuwschoenwandelen. Tracks&Trails wordt via RTL-4 uitgezonden. As zondag, 14 december, om 08.00 uur met herhaling op vrijdag 19 december om 13.30 uur.

Luzern in de winter bezoeken

Luzern heeft vele karakteristieke highlights. Behalve een rondvaart op de Vierwaldstättersee met een prachtig uitzicht op deze historische stad, bezoeken we het interessante Verkehrshaus. In het nabijgelegen Engelberg is het vervolgens puur genieten van heerlijke zon en prachtige sneeuw. Alpineskiën en sneeuwschoenwandelen, aangevuld met sneeuwscooters en outdoorpark vullen de agenda.

En verder in deze aflevering:

Tracks&Trails koppelt in deze aflevering een bezoek aan de interessante Zwitserse stad Luzern aan een wintersport-trip in het gebied rond Engelberg. Na een korte, comfortabele vliegreis krijgen we via een rondvaart op de Vierwaldstättersee een goede indruk van de karakteristieken van deze stad vol historische en culturele hoogtepunten. In 1 van de prachtige hotels ervaren we vervolgens de Zwitserse gastronomie en wellness ‘aan den lijve’. In Engelberg straalt de zon op de verse sneeuw waardoor alpine-ski puur genieten wordt. Een wandeling met sneeuwschoenen maximaliseert het genieten van de prachtige natuur.Voor extra spanning zorgt een rit met sneeuwscooter en het outdoorpark laat de adrenaline bij onze presentatrice tot grote hoogte stijgen.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95)