Tracks en Trails 2e aflevering: Engelberg + Luzern

Tracks en Trails koppelt een bezoek aan de stad Luzern aan een wintersporttrip naar Engelberg. Bovendien komt redacteur Fenneke Visscher van Bergen Magazine vertellen in deze aflevering over het plezier (en de gevaren) van sneeuwschoenwandelen. Tracks&Trails wordt via RTL-4 uitgezonden. As zondag, 14 december, om 08.00 uur met herhaling op vrijdag 19 december om 13.30 uur.

Luzern in de winter bezoeken

Luzern heeft vele karakteristieke highlights. Behalve een rondvaart op de Vierwaldstättersee met een prachtig uitzicht op deze historische stad, bezoeken we het interessante Verkehrshaus. In het nabijgelegen Engelberg is het vervolgens puur genieten van heerlijke zon en prachtige sneeuw. Alpineskiën en sneeuwschoenwandelen, aangevuld met sneeuwscooters en outdoorpark vullen de agenda.

En verder in deze aflevering:

Tracks&Trails koppelt in deze aflevering een bezoek aan de interessante Zwitserse stad Luzern aan een wintersport-trip in het gebied rond Engelberg. Na een korte, comfortabele vliegreis krijgen we via een rondvaart op de Vierwaldstättersee een goede indruk van de karakteristieken van deze stad vol historische en culturele hoogtepunten. In 1 van de prachtige hotels ervaren we vervolgens de Zwitserse gastronomie en wellness ‘aan den lijve’. In Engelberg straalt de zon op de verse sneeuw waardoor alpine-ski puur genieten wordt. Een wandeling met sneeuwschoenen maximaliseert het genieten van de prachtige natuur.Voor extra spanning zorgt een rit met sneeuwscooter en het outdoorpark laat de adrenaline bij onze presentatrice tot grote hoogte stijgen.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!