Ticino

Twee nieuwe bergroutes in Ticino, Zwitserland

TicinoTwee nieuwe bergroutes zijn toegevoegd aan het wandelparadijs Ticino in Zwitserland. De ene route, Monte Brè – Lugano neemt je langs het Ceresio meer naar de top van de Monte Brè (925 m). De andere route, de route van cement loopt langs de Breggia kloof en een cementfabriek. Tijdens de gratis Monte Brè – Lugano tocht  steek je onder begeleiding van een gids het meer van Ceresio over. Daarna geniet je van de diverse uitzichten terwijl de kabelbaan je naar de top van Monte Brè neemt. Op de top van de berg heb je een uitzicht van Lugano tot het Rosa massief. Gedurende de tocht bezoek je ook het dorpscentrum van Brè, het Wilhelm Schmid Museum, de dorpskerk en meer. De tocht is te ondernemen van 1 juni tot 19 oktober 2012.De tweede tocht is de route van cement en is de zoveelste verrijking van het Geopark in Zwitserland. Tijdens de tocht kom je langs een gebied met een oude cementfabriek die nu is opengesteld voor toeristen. Het gebied rondom de Breggia kloof zit vol met culturele, industriële en historische plekken. Je volgt het proces van het maken van cement terwijl je door indrukwekkende tunnels, de Breggia kloof en langs overblijfselen van de industriële fabrieken heen loopt.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!