Vakantiesalon Antwerpen

​Vakantiesalon Antwerpen bestaat 40 jaar

Vakantiesalon Antwerpen bestaat 40 jaar. Het grootste vakantie-evenement van Vlaanderen viert het jubileum met dans en muziek!

Want hoewel vakanties veranderd zijn, is de muziek die we op weg naar vakantie draaien, vaak nog hetzelfde. Want hoewel onze vakanties misschien wat moderner zijn, is onze vakantiebeleving dat niet. We gaan nog steeds naar dezelfde landen als toen, en op weg naar onze bestemmingen draaien we nog steeds dezelfde tophits als toen.

Bij muziek hoort natuurlijk ook dans. Daarom is het thema van de 40e Vakantiesalon Antwerpen ook ‘dans de wereld rond’. Op verschillende plekken wordt gefeest en gedanst. Op de podia natuurlijk, maar het publiek kan ook met de voetjes van de vloer.

Vakantiesalon gaat met de tijd mee

De Vakantiesalon laat ook zien dat het met de tijd meegaat. Want dat de manier waarop we op vakantie gaan verandert is, staat vast. Daarom zijn er nieuwe bestemmingen aanwezig op de beurs, maar is er ook ruimte voor vakantiebloggers. Maar ondanks dat we in een tijd van internet leven, blijft het Vakantiesalon een bijzonder belangrijk en interessant evenement waar vakantiegangers nog steeds informatie kunnen krijgen van gespecialiseerde reisorganisaties over specifieke bestemmingen of reisformules.

Verschillende reisformules

Want van die verschillende reisformules zijn er een heleboel. Er zijn zones voor actieve vakanties en actieve vakanties, maar er is bijvoorbeeld ook informatie over avontuurlijke reizen met fysieke beperkingen.

Vakantiesalon Antwerpen

Het Vakantiesalon Antwerpen wordt gehouden van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018 plaats in de hallen van Antwerp Expo.  Meer weten over Het Vakantiesalon Antwerpen? Kijk op de site.

Meer inspiratie

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen