Vertel op Facebook wat jij van Bergen Magazine vindt

Jij weet als bergliefhebber hoe waardevol en interessant Bergen Magazine kan zijn en hoeveel inspiratie je er uit kunt halen voor je zomervakantie in de bergen. Maar kennen jouw bergvrienden dit tijdschrift al?

Vertel al je vrienden wat jij van het huidige nummer van Bergen Magazine vindt. Beschrijf in een paar zinnen welk artikel jou het meest aanspreekt of welke foto je wel erg mooi vindt. Deel dit bericht ook op onze Facebook-pagina. Zo worden nog meer bergliefhebbers nieuwsgierig gemaakt naar dit nummer van Bergen Magazine.

De meest lovende reactie belonen we met echte Boska kaaskruller met -stolp. Meedoen kan tot en met 31 mei, want vanaf dan ligt het volgende nummer van Bergen Magazine alweer in de winkels.

Geef Bergen Magazine cadeau aan je bergvrienden

Hoe leuk zou het zijn als jij je bergvrienden eens verrast met een extra voordelig nummer van Bergen Magazine? Deze is nog tot eind mei te koop voor maar € 4,95 (ipv € 6,50) in de Bruna, Ako, Primera, ReadShop en de betere boekhandel. Zo kunnen zij ook kans maken op de Boska kaasstolp.

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen