Win 2 kaarten voor de speciale voorpremière van Everest!

Op woensdagavond 16 september om 20:00 uur worden in de recent geopende Dolby Cinemazalen van de JT Bioscopen in Hilversum en Eindhoven speciale voorpremières georganiseerd voor de film Everest. En jij kan erbij zijn!

De Dolby Cinema zaal heeft een heel nieuw design en is voorzien van Dolby Vision, een state-of-the-art beeldtechnologie waarmee het verhaal tot leven wordt gebracht op het scherm. Uitgerust met Dolby Atmos zorgt Dolby Cinema ervoor dat publiek meegevoerd wordt in de film door adembenemend realistisch geluid dat de hele ruimte vult en overal om je heen te horen is. De film Everest is gemaakt met deze nieuwste technologieën dus het beeld en geluid is zeer realistisch. Het is alsof je als kijker zelf op expeditie gaat! Vanaf 17 september draait Everest door heel Nederland en is dan te zien voor het grote publiek. Bekijk de trailer hier.

Win 2 kaarten!
Het beloofd een hele speciale avond te worden. Je wordt ontvangen met een hapje en een drankje en op beide locaties komt er een bijzondere spreker vertellen over zijn tocht naar de top van de Mount Everest. Per locatie geven wij 10 x 2 kaarten weg. De eerste 10 aanmeldingen krijgen twee kaarten toegestuurd, lees hieronder hoe je je aanmeldt.

Aanmelding
Mail je naam + achternaam en de plaatsnaam van de locatie (Hilversum of Eindhoven) waar je de voorpremière graag zou willen zien vóór 14 september 13:00 uur naar rsvp@baasamsterdam.com. De eerste 10 aanmeldingen krijgen twee plekken in de zaal aangewezen. Vol is vol, er zijn per zaal een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij! De winnaars krijgen maandag 14 september bericht.

Programma 16 september
JT Bioscoop Hilversum: Langgewenst 20, 1211 BB Hilversum, 035-6246500
JT Bioscoop Eindhoven: Nieuwe Emmasingel 20, 5611 Eindhoven, 040 249 0255

Ontvangst 19:00
Je wordt ontvangen met een hapje en een drankje.

Lezing spreker: 19:30
Een bijzondere spreker zal in de zaal een korte lezing geven over zijn tocht naar de top van de Mount Everest. Er zal ruimte zijn voor eventuele vragen vanuit de zaal.

Start film: 20:00 tot 22:30
In de speciale Dolby Cinema zalen zal de voorpremière van de film Everest starten.

* Er zal door JT Bioscopen een video worden gemaakt over de kijkervaring in Dolby Cinema. Het kan zo zijn dat er na de afloop van de film aan je wordt gevraagd wat je van de Dolby Cinema zaal vond. Dit geheel vrijwillig uiteraard.

Meer inspiratie

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?