Win een Mont Blanc Expeditie

Win een expeditie naar de top van de Mont Blanc

Win een Mont Blanc ExpeditieSinds vandaag is de Adidas-prijsvraag online waarmee je een expeditie naar de top van de Mont Blanc kunt winnen. Om kans te maken upload je je mooiste winterfoto en zorg je dat jouw Facebookvrienden op je foto stemmen.

Op de website montblancxpedition.be zijn de 3 foto's te zien met de meeste stemmen. Je kunt stemmen of meedoen door je Facebookaccount te laten connecten met de Adidas-app. Zonder de toestemming voor deze app kun je niet mee doen.

De prijs is een begeleide expeditie naar de top van de Mont Blanc aangeboden door Travelcoop. In de prijs zit het vervoer naar de Mont Blanc niet inbegrepen. Op de website staat het volgende over de expeditie:

"Travelcoop schenkt een beklimming van de Mont Blanc via de Koningsroute (5daagse).

De periode dat de hutten open zijn is van half juni tot half september. De juiste data voor 2013 voor dit programma zijn bij aanvang van de wedstrijd nog niet bekend.

De Koningsroute heeft enkele voordelen die men bij de normaalroute niet heeft. De kabelbaan die naar het vertrekpunt leidt gaat zo hoog dat de afdaling minder lang wordt en belangrijker nog, zij zal bij slecht weer op de normaal voorziene topdag, een bijkomende kans kunnen geven op succes. Daar waar je normaal eerst in de hut zal overnachten, kun je, zonder tussenstop ook rechtstreeks naar de top en in de afdaling overnachten. 2 kansen dus om de top te halen in 5 dagen tijd."

De actie loopt tot 29 februari. Wie dan de meeste stemmen op zijn foto heeft, wint de expeditie. Kijk nog even goed naar het reglement voordat je meedoet, er zijn kosten verbonden aan de expeditie. 

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!