Een waterval kom je vast tegen tijdens een wandeling in Zwitserland

Win een reis naar Oostenrijk of Zwitserland

Een waterval kom je vast tegen tijdens een wandeling in ZwitserlandDe zomer is bijna voorbij, bijna iedereen is weer aan het werk maar kun je niet wachten tot de volgende vakantie? Lees dan nu verder wat je moet doen om kans te maken op een vakantie naar Oostenrijk of Zwitserland!

Win een trip naar Oostenrijk

Heb je deze zomer bijzondere mensen ontmoet, prachtige natuur ontdekt of mooie kunstobjecten gezien en heb je hier een foto van, dan kun je tot 10 september deelnemen aan een fotowedstrijd van het Oostenrijks Toeristenburo en Zoom.nl.

Hierbij maak je kans op een verzorgde trip naar Oostenrijk samen met twee andere finalisten en een Zoom.nl redacteur. Gedurende de reis die de finalisten gaan maken, kunnen ze op de website www.austria.info/nl hun ervaringen en foto's van de reis delen. Uit deze drie wordt één winnaar gekozen en zijn of haar foto's zullen worden opgenomen in de beeldbank van het Oostenrijks Toeristenburo en wellicht in diverse producties worden gebruikt.

Om kans te maken op deze prijs moet je je registreren op zoom.nl, daarna jezelf aanmelden bij de groep 'Vakantie in Oostenrijk' en vervolgens jouw favoriete vakantiefoto opsturen.

Win een vakantie in waterrijk Zwitserland

Wat veel mensen niet weten is dat Zwitserland 7.000 meren 65.000 kilometer aan stromend water bezit. Om Zwitserland als waterrijk land te promoten heeft Zwitserland Toerisme een zomerwedstrijd opgezet waarbij drie prijzen zijn te winnen in de watergebieden van Zwitserland.

  1. Vijf overnachtingen voor twee personen in Hotel Restorant in Celerina, Graubünden inclusief ontbijt en diner. 
  2. wee overnachtingen voor twee personen in Hotel des Balances in Luzern, Vierwoudstedenmeer 
  3. Drie overnachtingen voor twee personen in Seehotel Riviera in Melide, Ticino. 

Wat je moet doen om kans te maken op een van deze prijzen is vrij eenvoudig. Ga naar de website van Zwitserland Tourisme, bekijk de film en beantwoord na afloop de vraag.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95) 

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.