Win een vakantie naar het Salzburgerland met Facebook

Facebook begint een heel populair medium te worden voor wedstrijden. Ook Oostenrijk heeft hier een leuke applicatie voor ontwikkeld. Wat moet je doen? Word huteigenaar van een virtuele hut en nodig hierbij zes vrienden uit. Dan maak je kans op een reisje naar het Salzburgerland.

In de zomermaanden is het Almsommer in het Oostenrijkse Salzburgerland. Tijdens deze maanden vinden er verschillende festiviteiten plaats zoals cultuurdagen, fietsevenementen, wandelevenementen en muziekfestivals. Het seizoen start met een openingsfeest op 19 juni in Filzmoos op de Krahlehenalm. Toeristen kunnen de hele zomer in Alpenhutten overnachten en eventueel meewerken op de boerderij. 

Verder zijn er nieuwe wandel-, fiets- en mountainbike routes uitgezet. Bijvoorbeeld de 350 km lange Salzburger Almenweg. Deze bestaat uit 31 etappes en de wandelroutes zijn ook te downloaden op internet. Uit onderzoek is gebleken dat toeristen die in de zomermaanden Salzburgerland bezoeken op zoek zijn naar zowel een rustige, als een actieve, culturele als authentieke vakantie.

In het kader van de Almsommer is er dus een wedstrijd georganiseerd waar iedereen die een Facebook-account heeft, aan mee kan doen. 

 

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95)