Fjällräven Polar

Schrijf je in voor de Fjällräven Polar 2018

Ben jij niet bang voor een beetje afzien, en heb je het niet snel koud? Dan moet je opletten. Op 16 november 2017 opent namelijk de inschrijving voor de komende editie van de Fjällräven Polar. Een 300 kilometer lang winteravontuur in het uiterste noorden van Zweden. 

De Fjällräven Polar expeditie is een jaarlijks evenement van Fjällräven. Gewone mensen maken -onder begeleiding- een 300 kilometer lange sledetocht door de arctische wildernis van Noord Zweden. Een uniek avontuur voor gewone avonturiers. Er zijn maar twintig plekken beschikbaar, dus je moet er wel wat voor doen! 

Wat moet je doen voor de Fjällräven Polar?

Wat moet je doen voor de Fjällräven Polar? Maak een leuk filmpje waarin je vertelt waarom jij mee moet doen aan de Fjällräven Polar. Een jury gaat uit alle inzendingen de tien beste inzendingen kiezen. De andere tien plaatsen worden gekozen door het publiek. Zorg er dus ook voor dat jouw filmpje goed verspreid wordt, en dat mensen op je stemmen! De inschrijvingen gaan 16 november. 2017 open. Vanaf dat moment kan er ook gestemd worden, dus zorg dat je je filmpje klaar hebt staan! De komende editie van de Fjällräven Polar vindt plaats van 9 tot 15 april 2018. 

Hier vind je meer informatie over hoe je je moet inschrijven

Iedereen kan meedoen

Om mee te doen hoef je geen speciale ervaring te hebben met expedities in het arctisch gebied. Wel moet je over doorzettingsvermogen beschikken, tegen een stootje en natuurlijk tegen kou kunnen en bovenal moet je avontuurlijk zijn ingesteld! Met de Fjällräven Polar wil Fjällräven laten zien dat iedereen een avontuur aan kan. Deelnemers worden door Fjällräven uitgerust met de nodige uitrusting om het avontuur aan te gaan.

Benieuwd naar de ervaringen van andere deelnemers? Hier vertellen ze meer:

 

Meer inspiratie

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier een stukje berg geschiedenis