Hanwag TubeTech

Hanwag TubeTec zool: lichtgewicht en veerkrachtig

De innovatie op het gebied van bergsportartikelen staat niet stil en dat geldt ook voor de zolen van je bergschoenen. Hanwag presenteert in 2018 TubeTec. Een nieuwe lichtgewicht schoenzool, met veel veerkracht.

Stevige en veerkrachtige constructie

Voor deze nieuwe technische schoenzool, heeft Hanwag gebruik gemaakt van bekende materialen, maar die op een nieuwe manier in de zool geplaatst. Een tussenzool van zacht veerkrachtig materiaal is in een ‘tube’ van stevig materiaal geplaatst. Dat stevige materiaal zorgt ervoor dat de zolen hun vorm behouden. Dat betekent dat de schoenzolen wel veerkrachtig zijn en soepel lopen, maar Hanwag combineert de TubeTec techniek met het gewichtbesparende 3D PrimeBase met losse delen met profiel onder de voorvoet en de hak. Zo ontstaat een constructie die veerkrachtig is, maar ook stevig. En ondanks de nieuwe ingewikkelde techniek, is de schoen wel verzoolbaar!

Veel grip

De harde buitenlaag van de zool zorgt ervoor dat de mix van rubber en kunststof voldoende grip hebben op elk type terrein. Daarnaast is de constructie ook duurzaam en slijtvast. De nieuwe techniek geeft ook ruimte voor wat modieuze aanpassingen. De materialen hebben een semitransparante look, waardoor de schoenen er ook nog eens modern uitzien. Zo kun je modieus de bergen in

Meer inspiratie

Merk: 

Hou jij van een avontuurlijke vakantie? Denk ook eens aan Catalonië!

De mooiste herftwandelingen rondom het Gardameer!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!