Met een Olight verovert u de nacht

Olight is wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED-zaklampen. Olight streeft ernaar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit. Olight maakt het verschil door altijd de nieuwste technologie toe te passen op een zo kostenefficiënt mogelijke manier.

Wat moet iedereen van jullie merk weten?
Olight is wereldwijd in gebruik bij hulp-, politie- en defensie eenheden. Maar Olight is ook populair onder professionals en enthousiastelingen in de sportwereld en het buitenleven die mikken op robuuste zaklampen met een hoge prestatie. Onze medewerkers zijn buitenmensen, sporters, veteranen en doe-het-zelvers. Wij gebruiken en controleren onze lampen iedere dag om er zeker van te zijn dat we doen wat we zeggen; het houdt ons scherp. Zo willen wij de wereld voorzien van topkwaliteit zaklampen voor een betaalbare prijs.

Wat is de achtergrond van de oprichters?
Fox Fan, een van de oprichters van Olight, is een echte pionier en perfectionist. Hij bekommert zich om elk detail van lichtopbrengst tot brandtijd en van ontwerp tot gewicht. Continu op zoek naar verbeterpunten om het gebruik een stukje aangenamer te maken. Wij leveren geavanceerde producten en wij zijn vastberaden om de voorloper te blijven op het gebied van LED-zaklampen.

Wat zijn nu jullie sterkste producten?
Dankzij de veelzijdigheid van onze S-serie zijn deze lampen populair onder een zeer breed publiek. De S-serie is vooral te herkennen aan het strakke design en de magnetische onderkant. Ze worden zo compact mogelijk ontworpen met een zo hoog mogelijke lichtopbrengst. Zo is de Olight S1 Baton slechts 6 centimeter lang en geeft maar liefst 500 lumen aan licht. En voor de oplaadbare lampen van de S-serie hebben we een laadstation waarmee men draadloos op kan laden. Dit geeft toch meer gemak bij veelvuldig gebruik!

Hoe belangrijk zijn bergwandelaars als doelgroep?
Bijna iedere bergwandelaar heeft de vraag wel eens moeten stellen: hoelang duurt het nog totdat het donker is? Soms is het maar de vraag of je dan de plaats van bestemming bereikt voordat de zon helemaal is verdwenen achter de bergen. Een goede zaklamp of hoofdlamp is dan eigenlijk ook een must-have voor onvoorziene situaties tijdens een bergwandeling. Onze lampen zijn zeer compact zonder dat het ten koste gaat van de lichtopbrengst. Het is je ideale partner in het donker.

www.olightworld.net

Dit artikel is eerder verschenen in de Bergen Magazine Merkenspecial in mei 2016

Meer inspiratie

Merk: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.