Olight: We make a difference

Olight: We make a difference

Olight is opgericht in 2006 en wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED-zaklampen voor hulp-, politie- en defensie-eenheden. Ook professionals of enthousiastelingen in de sportwereld en buitenleven die robuuste zaklampen gebruiken werken met Olight. Door continu te blijven innoveren geven ze een nieuwe dimensie aan de LED-zaklamp met veel waardering uit de markt. Olight staat vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen.

 We make a differenceDe producten van Olight worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium. We voeren een compleet en uitgebreid programma aan LED-zaklampen, hoofdlampen en schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 12.000 lumen. Olight streeft ernaar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit.

Voorkom een race tegen de klok

Bijna iedere bergwandelaar zich wel eens moeten afvragen: hoelang duurt het nog totdat het donker is? Soms is het maar de vraag of je dan de plaats van bestemming bereikt voordat de zon helemaal is verdwenen achter de bergen. Een goede zaklamp of hoofdlamp is dan ook een must-have voor onvoorziene situaties tijdens een bergwandeling. Onze lampen zijn zeer compact en geven toch bijzonder veel licht. Ook de lader neemt maar weinig bagageruimte in beslag. Het is je ideale partner in het donker.

 We make a differenceWelke zaklamp van Olight is een must-have voor het volgende wandelseizoen?

Voor wandelaars die langer door willen gaan hebben wij de Oight H1R Nova. Een zaklamp ter grote van een pink die je eventueel op je hoofd kunt dragen wanneer je de handen vrij wilt hebben. Deze zaklamp en hoofdlamp in één is krachtig, ultra licht, oplaadbaar en kan op veel manieren gedragen worden. De speciale TIRlens geeft een mooi, gelijkmatig verdeeld licht af wat prettig is voor de ogen. En niet onbelangrijk: de lamp beschikt over een SOS-functie waarmee je in geval van nood morse-signalen kunt uitzenden.

www.olightworld.net​

Meer inspiratie

Merk: 

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling