#REF!

Ontdek de bergen van Montafon in Vorarlberg met BergePLUS

Montafon in Vorarlberg in OostenrijkMontafon is dal in Vorarlberg in Oostenrijk. De rivier de Ill stroomt door het dal. En  begint bij de stad Bludenz en loopt tot aan de Silvretta. Ook de Verwallgroep en de Rätikon grenzen aan het dal. De hoogste berg in de omgeving is de Piz Buin met 3312 meter.

In het dal liggen 11 dorpen op  600 tot 1.450 m hoogte, omringd door prachtige bergtoppen, een ideale uitvalsbasis voor sportieve vakanties maar ook ideaal voor gezinnen met kinderen en de ware rustzoekers. In het dal liggen de dorpen, Bartholomäberg, Gargellen, Gaschurn, Gortipoll, Partenen , Sankt Anton im Montafon, Sankt Gallenkirch, Schruns, Tschagguns, Silbertal en Vandans.

Montafon in Vorarlberg in Oostenrijk

In de winter verandert het dal van Montafon in een heus wintersportparadijs met talrijke mogelijkheden om te skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen, schaatsen et cetera. In de zomer kunnen wandelaars, fietsers en mountainbikers via het uitgebreide routenetwerk de prachtige omgeving verkennen en ontdekken.

Groot plezier en voordeel met BergePLUS

De Montafon is een avontuurlijke speelplaats voor groot en klein.  Hier in het mooiste fitnesspark van de Alpen kunnen volwassenen en kinderen met professionele gidsen, of op eigen gelegenheid, zich uitleven.  Nieuwe vakantieperspectieven voor de zomer biedt het nieuwe BergePLUS programma.  

Montafon in Vorarlberg in Oostenrijk

Met dit speciale aanbod van activiteiten komt niemand te kort, gegarandeerd voor elk budget wat,  want dagelijks kan je kiezen uit een activiteit uit de vier vakantiebouwstenen: wandelen, fietsen, klimmen en familie. Bijvoorbeeld   begeleide wandelingen, via ferrata’s voor beginners en gevorderden, (E-)mountainbiketochten, sprookjestochten en kaasmaken en een fun forest voor kinderen en veel meer…

Op de website van Montafon kan je je makkelijk inschrijven voor je activiteit van die dag, of dat nu een mooie bloemenkijk-wandeling is  of een klettersteig door de Röbischlucht of een rondwandeling langs de hutten in het rijk van de drieduizenders.

Montafon in Vorarlberg in OostenrijkZo kan je elke dag een andere bergactiviteit kiezen. Bij elke boeking tussen mei en oktober 2014 in een van de ruim 300 BergePLUS partnerbedrijven is grote aanbod van activiteiten helemaal gratis! Alle partnerbedrijven hebben het teken BergePLUS en heten u hartelijk welkom deze zomer!

Ontdek Montafon in Vorarlberg: informatie en aanbiedingen nu online!

Kijk snel voor meer informatie over BergePLUS

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!