Alpine Attack 35:45

De nieuwe Alpine Attack 35:45 heeft alles te bieden waar de moderne klimmer om vraagt: deze toprugzak is extreem licht (1.150 gram), maar dankzij het gebruikte Dyneema ripstop toch zeer sterk en duurzaam, heeft een strak en tot de essentie teruggebracht ontwerp, waarin en waarop toch alle uitrustingsstukken probleemloos hun plaats vinden, zodat ze met veel comfort stabiel in elk terrein kunnen worden meegedragen. Het goedgekozen volume, dat door het uitbouwen van de kap nog met 10 liter kan worden vergroot en met behulp van de vele compressiebanden overigens weer eenvoudig kan worden verkleind, maakt de Alpine Attack 35:45 uitermate geschikt voor allerlei klim- en toerskitochten. Universele pasvorm voor klimmers met een gemiddelde bouw. Ook dames- en extra lange versie leverbaar.

Bekijk vooral het filmpje waarop wordt gedemonstreerd hoe ijsbijl(en) en ski's eenvoudig en stabiel op de nieuwe state-of-the-art Alpine Attack kunnen worden bevestigd - zelfs met handschoenen aan! Een opsomming van de unieke componenten en onderdelen:

•de HeadLocker is een uitkomst als je ijsbijlen zonder hamerkop hebt! Ook als je rugzak nagenoeg leeg is, blijft je ijsklimmateriaal nog stevig op zijn plaats!
•de WebCatcher gesp, waarmee ski's, maar ook pickels en trekkingstokken kunnen worden bevestigd.
•de multifunctionele AdaptiveFit heupband. Naar gelang van het terrein kies je voor:
◦draagcomfort: op weg naar en van je route heb je vaak een zware rugzak, die je comfortabel kunt dragen dankzij deze goedgepolsterde en perfect passende heupband
◦beweeglijkheid en overzicht: als je eenmaal aan het klimmen bent, met je klimmateriaal aan je gordel gerangschikt, vouw je de postering van de heupband weg zodat deze je niet in de weg zit. De dunne heupbandjes geven je (veel lichtere) rugzak dan nog steeds de gewenste stabiliteit
•De gepatenteerde LoadLocker-gesp is ijzersterk en snel en gemakkelijk in het gebruik.

Meer inspiratie

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?