Black Diamond Trail Ergo Cork

Ben je op zoek naar een echte allround wandelstok? Dan is de Black Diamond Trail Ergo Cork wellicht iets voor jou. De wandelstok is ergonomisch en licht van gewicht waarmee hij handzaam is en erg fijn in het gebruik. 

Het handvat is van kurk gemaakt en deze is licht gebogen zodat het wandelen in berggebied wat makkelijker gaat. Ook zorgt het kurk ervoor dat je een goede grip hebt en het vocht goed afgevoerd wordt. Ten slotte geeft het kurk ook comfort.

Makkelijk verstelbaar

Dankzij het Double FlickLock systeem kan de stok eenvoudig in lengte worden versteld. Je zet simpelweg de lock open en versteld de stok op de gewenste lengte. Sluit de lock weer en je kan aan de wandel! Fijn is dat je dit met handschoenen aan ook kan doen. De lengte kan versteld worden tussen de 74 centimeter en 140 centimeter en dat maakt deze wandelstokken geschikt voor heren en dames.

De Tech doppen zijn verwisselbaar en daarom kan je de stokken gebruiken voor verschillende activiteiten. Ook hebben ze polsbandjes die gevoerd zijn en daarom niet irriteren om de pols. Bij deze wandelstok van Black Diamond is overal aan gedacht.: veelzijdig gebruik, gewicht en comfort. Dat zie je terug in de afwerking en het eenvoudige verstelsysteem. 

Specificaties

Verstelbare lengte: 74 cm – 140 cm
Gewicht: 510 gram
Materiaal: Aluminium
Verwisselbare Tech doppen
Gevoerde, aanpasbare polsriem

Te koop bij Kampeerwereld Hendriks

Meer inspiratie

Geniet van een gezinsvakantie vol avontuur op de boerderij. 3 nachten incl. ontbijt en badstrand v.a. € 210,- per gezin.

Puur plezier in de natuur voor het hele gezin met avontuur voor groot en klein op het Nassfeld. 3 nachten incl. ontbijt v.a. € 105,- p.p

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!