Bondolino Pflaume Light: ideaal voor de zomer(vakantie)

Hoppediz introduceert een nieuwe ergonomische babydrager, de Bondolino Pflaume Light. Door de toepassing van licht katoen is deze babydrager ideaal voor warmere dagen en lange wandelingen. Een must-have voor het actieve gezin, meteen te gebruiken vanaf de geboorte tot het kindje ongeveer 3 jaar is. De Bondolino heeft geen harde gespen en vouwt compact op, handig voor onderweg. Hij is zacht en soepel en draagt de baby dicht tegen het lichaam.

De stof is diagonaal geweven, net als bij traditionele geweven draagdoeken, hierdoor is de drager niet alleen soepel, maar toch ook stevig. Speciale, luchtige katoen zorgt voor koel dragen in de zomer en compact meenemen. Deze buik- en rugdrager heeft alle voordelen van een geweven doek maar is eenvoudiger in gebruik: hij gaat snel om, zonder ingewikkelde knooptechnieken. De Bondolino is de eerste voorgevormde babydrager van geweven draagdoekstof.

Ergonomisch voor baby én drager
De Bondolino is een ergonomische buik- en rugdrager waarin de baby met bolle rug en gespreide beentjes zit, de beste houding voor zijn ontwikkeling. En hij is uiteraard ook ergonomisch voor de drager: de brede, gevulde schouderbanden en sterke tailleband verdelen het gewicht van de baby optimaal over het lichaam. Zelfs mensen met rugklachten kunnen deze drager prima gebruiken.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen