Brunton Echo Lite Tech: vederlichte verrekijker

Voor natuurliefhebbers die vaak op pad gaan, meer willen ontdekken en minder willen sjouwen is er nu een lichtgewicht verrekijker met de prestaties van een zwaargewicht. Brunton introduceert de Echo Lite Tech, een midsize verrekijker van 595 gram. Gemaakt met het gerenommeerde BaK-4 Prisma Glas voor zeer scherp beeld en een natuurlijke kleurweergave. De achtmaal vergroting is ideaal voor flora-, vogel- en wildobservaties.

De meervoudige coating op de objectieven zorgt ervoor dat de lichttransmissie optimaal verwerkt wordt. Hierdoor heb je minder last van schittering en is het contrast veel beter.

Volledig waterdichte verrekijker

De kijker is gasgevuld en daardoor volledig water- en mistdicht. De oogkapjes voelen comfortabel aan, zijn draaibaar en hebben een instelbare oogafstand om onder andere ongewenste lichtinval te voorkomen. Dankzij de twist up oculairen en de grote uittredepupil is de kijker ook geschikt voor brildragers en oudere mensen. Het ergonomische scherpstelwiel is erg prettig in gebruik. De prijs- kwaliteitverhouding van de vederlichte Echo Lite Tech is uitstekend gezien de prestaties en de levenslange garantie.

Meer inspiratie

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!