De Keb-collectie van Fjällräven is helemaal vernieuwd

Met de voorjaars- en zomercollectie 2019 van Fjällräven kun je weer naar buiten. In de collectie komen functionele én tijdloze ontwerpen samen met duurzame materialen. Zoals bijvoorbeeld de Keb-collectie van Fjällräven. Deze collectie is weer verbeterd, met een betere pasvorm en nog betere functionaliteit.

Om de spullen uit de Keb-collectie nog beter te maken, gebruikten de ontwerpers van Fjällräven niet alleen de feedback die ze kregen van hun eigen producttesters, maar keken ze ook naar de reviews van alle andere gebruikers op social media. Met die feedback is het Keb-jack nog comfortabeler gemaakt.

Daarbij is de constructie van stevig en duurzaam G1000 materiaal, met stretchmateriaal bewaard gebleven. Daarmee biedt het jack goede bescherming tegen de elementen, maar ook bewegingsvrijheid terwijl je op pad bent. Het Het G1000 materiaal is waterdicht maar ademend, en ventilatieopeningen zorgen ervoor dat je extra kan ontluchten. Doordat de ventilatieopeningen van tweewegritsen zijn voorzien, kun je ze makkelijk op de gewenste manier openen, zodat je makkelijk kunt kiezen hoe ver je ventileert.

Ook is de pasvorm van bijvoorbeeld de mouwen aangepast, de naden zijn zo geplaatst dat die niet irriteren onder de hengsels of de heupgordel van je rugzak en met handig geplaatste zakken kun je altijd bij bijvoorbeeld je GPS.

Met al die aanpassingen is het Keb-jack weer helemaal up-to-date voor je nieuwe bergtochten!

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer