De Moab MTB-schoen van Vaude

Op zoek naar een praktische schoen voor op de fiets én om fijn mee te wandelen? Vaude ontwikkelde daarvoor de Moab MTB-schoen, gelabeld met Vaudes Green Shape kenmerk.

Deze Moab Flat Pedal schoen is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Zo is het Terracare® leer duurzaam geproduceerd en van hoge kwaliteit. De veters zijn gemaakt van gerecycled PET-materiaal volgens de milieustandaard van Bluesign®. Zelfs de voering van de schoen en de binnenzool bestaan voor 50% uit gerecycled materiaal. 

Het  milieu is belangrijk, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de Moab-schoenen comfortabel zitten. De technische zoolconstructie biedt soelaas. De Vibram®-zool heeft een dubbele profielstructuur. Het voorste deel van de zool heeft weinig profiel, maar perfecte grip voor een effectieve krachtoverdracht naar je fietspedaal. Het achterste deel heeft een dieper profiel, zodat je tijdens het lopen genoeg grip hebt en een wandeltocht extra comfortabel maakt. Ontzettend handig en ideaal als je op ruig terrein je mountainbike een stuk moet dragen.

Moab Mid STX AM         €183,-
Moab Low AM                €142,-

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Herfstwandelingen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod!

Van 30 september tot 20 oktober profiteer je van scherpe aanbiedingen en vele gratis mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar!

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!