Ortlieb rack pack

De Ortlieb Rack-Pack, de meest flexibele reistas voor onderweg

De Ortlieb Rack-Pack heeft al heel wat van de wereld gezien. Fiets, motor, vliegtuig, camper, trein en boot: het maakt niet uit welk voertuig je gebruikt, deze robuuste reistas is ideaal voor alle omstandigheden. Door de rolsluiting met de verstevigde rand kun je hem waterdicht afsluiten: ideaal voor bijvoorbeeld kano- of fietstochten. De Rack-Pack biedt alle voordelen van een gemakkelijk te onderhouden reistas en past zich daarbij flexibel aan elke situatie aan.

Gaat je fiets mee op reis? Tijdens fietstochten kun je de tas (S en M) bovenop de bagagedrager meenemen, maar ook op de motor is de rack-pack erg handig. De tas beschermt de inhoud tegen opspattend water, maar ook wanneer je verrast wordt door een fikse regenbui. Bestemming bereikt? Met de verstelbare, comfortabele schouderband neem je de tas gemakkelijk met je mee.

Advies verkoopprijzen:
Rack-Pack S (24L): € 74,95
Rack-Pack M (31L): € 79,95
Rack-Pack L (49L): € 84,95
Rack-Pack XL (89L): € 89,95

Voor meer informatie en verkooppunten: www.ortlieb.nl

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!