De Re-Kånken van Fjällräven: duurzaam en mooi

Het Zweedse Outdoormerk Fjällräven heeft haar succesvolle tas, de Kånken, opnieuw uitgebracht. Het populaire ontwerp is hetzelfde gebleven, voor de rest is alles nieuw. De Re-Kånken van Fjällräven is gemaakt van één draad en elf PET-flessen, met gebruik van minder water, minder energie en minder chemicaliën. De Re-Kånken is verkrijgbaar in elf kleuren.

De rugzak draagt comfortabel en past altijd dankzij de soepele, verstelbare schouderriemen. Het hoofdcompartiment van de Re-Kånken heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken erg makkelijk is. Daarnaast heeft de rugzak handgrepen aan de bovenzijde, 2 open vakken aan de zijkanten en een ritsvak op de voorkant. Ook fijn is het zitmatje in het achtervak. Het bekende embleem vind je in geborduurde vorm terug op de voorzijde.

De Re-Kånken is recyclebaar en bezit dezelfde duurzaamheid en functionaliteit als de reguliere Kånken. De Re-Kånken is gekleurd met het nieuwe verfprocedé SpinDye. Bij deze techniek wordt kleurstof toegevoegd op het moment dat de polyestervezels worden gesponnen. Dit bespaart grote hoeveelheden chemicaliën, water en energie. De hele rugzak (stof, draagband en voering) is gemaakt van hetzelfde SpinDye garen. 

 

Fjällräven Re-Kånken is in elf kleuren verkrijgbaar bij outdoor-, tassen en fashionwinkels.
Advieswinkelprijs € 89

 

Meer inspiratie

Van 30 september tot 20 oktober profiteer je van scherpe aanbiedingen en vele gratis mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar!

Wandel door de prachtige dalen, leer de tradities en gebruiken en geniet van het adembenemende uitzicht.

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!