columbia SH/FT schoenen

De SH/FT schoenen van Columbia, licht maar stevig

Een hiking sneaker? Ja, je leest het goed, een sportieve lichte schoen, op het oog een ‘gympie’, maar niets is minder waar. Deze schoenen hebben wat je van een serieuze lichte trekkingschoen kan verwachten. Dat is de nieuwe SH/FT™ van Columbia. Deze schoen combineert de modieuze uitstraling van een sneaker met eigenschappen die je van echte outdoorschoenen gewend bent, zoals waterdichtheid, slijtvastheid en goede grip op alle ondergronden.

De SH/FT™ schoenen komen in drie versies:

De SH/FT™ OutDry™ Mid schoenen zijn ontworpen voor gebruik in zware omstandigheden. Ze zijn waterdicht en slijtvast, dat bleek wel uit tests op de vulkanische ondergrond van Hawaii.

De SH/FT™ Mid Breeze is minder waterdicht, maar ademt supergoed, waardoor dit een ideale schoen is voor een lichte tocht op een warme zomerdag.

De SH/FT™ WP Hiker is een echte wandelschoen. De schacht is iets hoger dan die van de andere schoenen, en het leer is voorzien van een extra waterdicht membraan. Ook zijn de ringen waar de veters doorheen gaan extra verstevigd, dit is dus een echte wandelschoen!

Adviesprijs vanaf €129,-

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!