Lowe Alpine Teton Range

De Teton Range van Lowe Alpine

De Teton Range is een serie rugzakken van Lowe Alpine waarmee oude tijden herleven. Het design van de rugzakken is geïnspireerd door de allereerste designs van Lowe Alpine. Ook de namen van de rugzakken zijn vernoemd naar de allereerste rugzakken van Lowe Alpine.

Zestig jaar geleden ging Ralph Lowe met zijn zoosn Jeff, Greg en Mike op pad om de Grand Teton in de Amerikaanse staat Wyoming te beklimmen. De gedeelde passie voor de bergen, met deze reis in het bijzonder, vormden de belangrijkste inspiratiebron voor het oprichten van het inmiddels bekende merk Lowe Alpine. Met de nieuwe serie Teton Range wordt dat stukje geschiedenis van het bekende bersportmerk opnieuw tot leven gebracht.

De Klettersack 30 is één van die rugzakken. Geïnspireerd op het ontwerp van de zestig jaar oudere versie is de nieuwe Klettersack 30 een mooie allround rugzak. De rugzak is voorzien van een groot hoofdcompartiment dat je met een t dichttrekt – net als vroeger. Een grote klep met verstelbare gespen sluit het geheel helemaal af. Die verstelbare gespen hebben overigens nog een mooi voordeel. Onder de klep kun je namelijk nog wat ruimte maken om een jack of wat kleine uitrusting weg te stoppen.

Ondanks dat het design van de rugzak is geïnspireerd op een zestig jaar oud ontwerp, Lowe Alpine natuurlijk wel met z’n tijd meegegaan. Aan de binnenkant van de rugzak vind je namelijk een handig extra vak waar je een waterzak of een laptop in weg kan stoppen. Aan de buitenkant van de rugzak zitten nog extra bevestigingspunten en een lus waar je bijvoorbeeld een pickel in kan hangen.

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Ontdek de 5 beste berghutten van Tirol. Ontdek de regio voor fijnproevers!

De mogelijkheden voor een speciale Tiroler winter zijn oneindig. Bekijk hier alle tips.

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)