Deuter Aircontact collectie

Optimale ventilatie, een flexibel en stabiel draagsysteem, een eenvoudige aanpassing aan iedere ruglengte, optimale bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort, de Deuter Aircontact modellen voldoen aan de hoogste standaarden. De Aircontact modellen van Deuter zijn uitgerust met het VariFlex Systeem, waarbij de met veel zorg geconstrueerde heupvinnen beweeglijk zijn aangebracht. De heupvinnen volgen de bewegingen van het lichaam, zonder het evenwicht te verliezen.

Het beproefde Aircontact systeem van Deuter bestaat uit een ademende zachte laag van speciaal, luchtdoorlatend schuim. Door een pompeffect wordt bij iedere beweging een luchtcirculatie teweeg gebracht. Het Vari Quick draagsysteem is een constructie die eenvoudig aan te passen is aan het lichaam van de drager. Daarnaast kan het anatomisch gevormde aluminium profiel ook naar behoefte aangepast worden. Dit profiel zorgt tevens voor stevigheid en een optimale verdeling van de lading.

Vele andere praktische eigenschappen, zoals anatomisch voorgevormde schouderbanden met 3D-AirMesh, een geïntegreerde regenhoes en vele handige vakken, maken de Aircontact modellen compleet. De Aircontact modellen van Deuter zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Er is tevens een speciale Aircontact SL lijn, die volledig is aangepast aan de anatomie van de vrouw.

De kleinere modellen zijn ideaal geschikt voor klimtochten of tours, terwijl de grotere uitvoeringen geschikt zijn voor zware trektochten en bergbeklimmen.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?