Deuter Aircontact Pro winnen

Deuter Aircontact Pro 55 + 15 SL

Met de Deuter Aircontact Pro 55 + 15 SL kun je behoorlijk wat spullen meenemen en toch nog vrij bewegen! Het V-vormige frame verbindt de schouderbanden met de VariFlex ECL heupvinnen, wat zorgt voor een optimale gewichtsoverdracht. Het frame brengt tot 70% van het gewicht op de heupvinnen, waardoor het bovenlichaam en de heupen mobiel blijven.

Dankzij VariSlide kan de rugzak aan elke ruglengte aangepast worden. Door middel van een centrale, direct toegankelijke buckle is het systeem bliksemsnel, uiterst gemakkelijk en traploos aan te passen. De beweeglijke VariFlex heupvinnen maken het mogelijk om de rugzak gedurende langere tijd zonder problemen te dragen en volgen nauwkeurig elke beweging. Dankzij de nieuwe vorm, met een uitsparing ter hoogte van de benen, is het minder zwaar om je been op te heffen als je bergop gaat.

Het innovatieve rugsysteem zorgt ervoor dat bij elke beweging een luchtcirculatie teweeg wordt gebracht. Het resultaat? 15% minder transpiratie dan met een traditioneel, bij het lichaam aansluitend draagsysteem. Deze SL versie is perfect aangepast aan de anatomie van een vrouwenlichaam.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Lees hier welk biertje het beste bij jou past