Deuter Air Lite 20 SL

Deuter Airlite 20 SL, voor dames die van pit houden

De Deuter Air Lite 20 SL is een comfortabele, lichtgewicht dagrugzak, speciaal ontworpen voor dames die van pittige buitensporten houden en hun noodzakelijke spullen met zich mee willen brengen. Deze prettig dragende rugzak behoort tot de Slim Line (SL) serie en is afgestemd op de vrouwelijke anatomie. De schouderbanden zijn smaller uitgesneden en iets dichter bij elkaar bevestigd en het rugpand is korter, zodat de pasvorm voor de meeste dames is gegarandeerd.

Aircomfort Systeem

Het meest in het oog springende voordeel van de rugzak is het Aircomfort Systeem. Dit draagsysteem zorgt voor een optimaal draagcomfort en heeft goede ventilerende eigenschappen. Het gebogen frame is voorzien van mesh en creëert een ventilatieruimte tussen de rugzak en de rug, waardoor transpiratievocht sneller kan worden afgevoerd. Bij langere wandelingen bij warm weer is dit een welkome eigenschap. De rondlopende rits biedt snel toegang tot bijvoorbeeld een extra vest, regenjack en een je broodtrommel. Drinkflessen kun je opbergen in de mesh zijvakken aan beide zijden van de rugzak.

Verder heeft de Air Lite bevestigingslusjes voor je wandelstokken, mesh zijvakken en een mesh voorvak voor kleine items of kleding. De rugzak heeft een inhoud van 20 liter, maar weegt slechts 960 gram.

Meer inspiratie

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.