Deuter Auria Lite 50+10

Deuter Auria Lite 50+10

De Auria Lite 50+10 is een nieuw model van het merk Deuter. Met de Auria Lite serie is Deuter een nieuwe weg ingeslagen. Daar waar de vorige modellen wat lomper en zwaarder overkwamen is de Auria Lite serie gericht op minimalisme en lichtgewicht. Nu zou je denken dat de Auria Lite 50+10 minder comfortabel draagt door het minimalisme, maar dankzij het oude vertrouwde Aircontact Lite System is de rugzak net zo comfortabel als de Aircontact 50+10 en maar liefst 740 gram lichter. Ondanks dat de Auria Lite zo licht is, is hij wel van alle gemakken voorzien!

 

Het draagcomfort

Voor het draagsysteem is gebruik gemaakt van het Aircontact Lite System. Dit systeem maakt deze trekking rugzak comfortabel te dragen. Zo zijn de schouderbanden voorzien van 3D Air Mesh, dat zacht aanvoelt en fijn draagt. Dankzij de Vari Quick kan de tas op de gewenste manier worden versteld voor diverse ruglengtes. De gehele rugzak is goed en makkelijk te verstellen aan de persoon die deze moet dragen. Beide schouderbanden volgen de schouders goed en de heupband is niet te stug. Hierdoor is het draagcomfort erg goed en kan je de tas kilometers achter elkaar dragen.

Features

Een grote front opening en een ruim ondervak met wegritsbare tussenbodem zorgen dat je je bagage nog beter kan bereiken en inruimen. Ook zijn er tal van kleine opbergvakjes voor bijvoorbeeld sleutels, tickets, geld en andere kleine persoonlijke bagage. Extra handig is de zogenaamde wet pocket, speciaal voor vies wasgoed of natte kleding. Zo kan je die opbergen zonder dat andere kleding vies of nat wordt.

Verder heeft de tas nog een aantal handigheden. Bijvoorbeeld elastische zijvakken voor slippers of een drinkfles. Gebruik je liever een drinksysteem, dan is de Auria Lite 50+10 voorbereidt op drinksystemen tot 2 liter. Tot slot kunnen wandelstokken meegenomen worden door handige lussen, heeft de tas compressieriemen en een SOS-label.

Al met al een complete trekking rugzak die ook nog eens erg licht van gewicht is. 

De Deuter Auria Lite 50+10 koop je gemakkelijk online bij Outdorado.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier een stukje berg geschiedenis