deuter Exosphere slaapzak

Deuter Exosphere -6C

Heerlijk comfortabel slapen met Deuter: de nieuwe Exosphere slaapzak biedt warmte en een uitstekend comfort.

De elastische Deuter Exosphere biedt een perfecte balans tussen isolatie en behaaglijkheid en is lichtgewicht. Door het gebruik van een uniforme vulling door de gehele slaapzak, zal bewegen in je slaap niet resulteren in koude plekken. In deze slaapzak slaap je dus gegarandeerd als een roos!

Dankzij het Thermo Stretch Comfort systeem kan de Exosphere tot wel 25% in de breedte uitrekken, wat resulteert in optimale bewegingsvrijheid. De nauwsluitende pasvorm zorgt er ook voor dat de slaapzak sneller opwarmt. Nieuwe, topkwaliteit materialen maken de Exosphere nu nog behaaglijker en robuuster. De nieuwe capuchon zorgt voor een meer aansluitende pasvorm rondom het hoofd en de grotere footbox biedt meer ruimte en zorgt voor een meer natuurlijke slaappositie.

De Deuter Exosphere is verkrijgbaar in temperatuur ratings 0, -6 en -10 graden, in de maten Regular en Large. Elk model is tevens verkrijgbaar in een SL versie. Door het gebruik van PFC-vrije materialen draagt de Exosphere bij aan de bescherming van mens en milieu.

Adviesprijs: €119,95

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!