Slaapuitrusting

Slaapzak -6 Deuter
Uitrusting - 15 sep 2020

Optimaal slaapcomfort met de Exosphere -6 graden van Deuter! Deze slaapzak van synthetische vezels biedt comfort, warmte en is niet te zwaar.

Uitrusting - 6 jun 2019

De Haglöfs Leftover Slaapzak is gemaakt van restjes. Daarom ziet hij er anders uit dan andere slaapzakken. Eigenlijk best heel mooi.

deuter Exosphere slaapzak
Uitrusting - 30 apr 2019

Heerlijk comfortabel slapen met Deuter: de nieuwe Exosphere slaapzak biedt warmte en een uitstekend comfort.

Mammut Sphere Eigerjoch slaapzak
Uitrusting - 3 nov 2017

Wie wel eens in de kou bivakkeert weet het: zodra je eenmaal in je slaapzak ligt en je warme kleren uit hebt, wil er je er liever niet meer uit. Maar als je de slaap niet kunt vatten, dan is even een boek lezen er niet bij zonder direct weer een warme jas aan te moeten trekken.

Vaude Pillow
Uitrusting - 3 aug 2017

Het nieuwe Vaude Pillow heeft een speciale wigvorm, waarmee de meest voorkomende manieren van slapen ondersteund worden.

Slaapzak Vaude
Uitrusting - 3 aug 2017

Vaude biedt de eerste slaapzak-liners van milieuvriendelijke bluesign®-materialen. Te gebruiken als zomerslaapzak of als aanvulling in een slaapzak.

Vaude Sioux 800 Syn slaapzak
Uitrusting - 14 jun 2017

Op de Veluwe testten we de Sioux 800 Syn slaapzak van Vaude. Met een comforttemperatuur van 2 graden Celsius ideaal voor frisse lentenachten in ons land.

Uitrusting - 5 jun 2015

Lekker slapen in de kou? Met de Summit 400 levert Rab je een lichtgewicht mummyslaapzak voor koudere omstandigheden. Hij is gevuld met hoogwaardig Europees 400-grams eendendons van 650 FP. De slaapzak is daarmee comfortabel tot +4°C met een limiet tot -1 à -2°C. Het dons is waterafstotend en verpakt in een eveneens waterafstotende Endurance-stof.

Abonneren op Slaapuitrusting