Slaapuitrusting

Hanwag Torsby SF Extra Lady GTX
Uitrusting - 4 dec 2023

De sportieve Torsby SF Extra Lady GTX is een geschikte schoen voor wandelaarsters die graag licht, functioneel en modieus de natuur in gaan.

Vaude Selun 800
Uitrusting - 15 sep 2022

De Vaude Selun 800 is een mummieslaapzak, geschikt voor wandeltochten, alpinisme, en trektochten. Bovenal is de slaapzak lekker warm.

rab solar eco 3 slaapzak
Uitrusting - 6 jul 2022

De Rab Solar Eco 3 slaapzak is een duurzaam geproduceerde slaapzak die geschikt is voor avonturen in drie seizoenen.

rab neutrino
Uitrusting - 27 apr 2022

De Neutrino 400 van Rab weegt weinig, maar is lekker warm. De donzen slaapzak is gemaakt van lichtgewicht materialen en zo ontworpen dat het dons goed verdeeld wordt en de loft maximaal blijft. Daardoor heb je het in deze slaapzak altijd lekker warm. En omdat het dons behandeld is met Nikwax, is het ook bestand tegen condens in je slaapzak.

Coleman Maranta
Uitrusting - 28 feb 2022

De Maranta-slaapzakken van Coleman zijn ideale slaapzakken als je op een vaste plek in de bergen kampeert. De binnenvoering van katoenflanel voelt comfortabel aan, de buitenkant van polykatoen voert vocht goed af. De slaapzak is comfortabel tot temperaturen tussen de 4 en 8 graden Celcius. De is slaapzak in drie maten verkrijgbaar, variërend van 1.65 meter lang tot 2.20 meter lang!

Slaapzak -6 Deuter
Uitrusting - 15 sep 2020

Optimaal slaapcomfort met de Exosphere -6 graden van Deuter! Deze slaapzak van synthetische vezels biedt comfort, warmte en is niet te zwaar.

Uitrusting - 6 jun 2019

De Haglöfs Leftover Slaapzak is gemaakt van restjes. Daarom ziet hij er anders uit dan andere slaapzakken. Eigenlijk best heel mooi.

deuter Exosphere slaapzak
Uitrusting - 30 apr 2019

Heerlijk comfortabel slapen met Deuter: de nieuwe Exosphere slaapzak biedt warmte en een uitstekend comfort.

Mammut Sphere Eigerjoch slaapzak
Uitrusting - 3 nov 2017

Wie wel eens in de kou bivakkeert weet het: zodra je eenmaal in je slaapzak ligt en je warme kleren uit hebt, wil er je er liever niet meer uit. Maar als je de slaap niet kunt vatten, dan is even een boek lezen er niet bij zonder direct weer een warme jas aan te moeten trekken.

Vaude Pillow
Uitrusting - 3 aug 2017

Het nieuwe Vaude Pillow heeft een speciale wigvorm, waarmee de meest voorkomende manieren van slapen ondersteund worden.

Slaapzak Vaude
Uitrusting - 3 aug 2017

Vaude biedt de eerste slaapzak-liners van milieuvriendelijke bluesign®-materialen. Te gebruiken als zomerslaapzak of als aanvulling in een slaapzak.

Vaude Sioux 800 Syn slaapzak
Uitrusting - 14 jun 2017

Op de Veluwe testten we de Sioux 800 Syn slaapzak van Vaude. Met een comforttemperatuur van 2 graden Celsius ideaal voor frisse lentenachten in ons land.

Pagina's

Abonneren op Slaapuitrusting