EPOC, een handig VAUDE-tasje voor electronische reisgenoten

Dat het Duitse VAUDE een totaalaanbieder is voor de buitensporter, bewijst het handige nieuwe tasje Epoc. Electronische reisgenoten zoals een GPS of mobiele telefoon zijn in dit gepolsterde tasje veilig op te bergen. Bovendien blijven ze binnen een handomdraai toegankelijk, aangezien de Epoc met behulp van het elastische Velcro klittenband eenvoudig te bevestigen is aan bijvoorbeeld de schouderbanden van de rugzak. De binnenvoering van de Epoc bestaat uit zacht materiaal en de Epoc is uiteraard met een rits afsluitbaar.

Specificaties
De Epoc verschijnt in 2 maten: de Epoc S en de Epoc M. De afmetingen van de S zijn: 11,5 x 5,5 x 2,0 cm. De M kent de volgende afmetingen: 14,0 x 7,5 x 2,0 cm. De Epoc S weegt 50 gram; de grotere broer brengt de weegschaal naar 60 gram. In beide gevallen is het tasje zwart. Adviesverkoopprijzen zijn respectievelijk € 9,- en € 10,-.

VAUDE
Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief goede producten gericht op de buitensport. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In Duitsland heeft VAUDE/Edelrid 480 werknemers en wereldwijd zijn het er 1300. VAUDE is EMAS geregistreerd en is Bluesign Partner. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor- en fietsspeciaalzaken

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?