Shimoda Carry-on roller

Geen beperkingen met de Shimoda Carry-on Roller

De avontuurlijke fotograaf brengt natuurlijk heel graag zijn geliefde apparatuur veilig en beschermd naar de mooiste plekken op aarde. En vaak gaat dat per vliegtuig. Om deze reis zo aangenaam mogelijk te maken, ontwikkelde Shimoda de Carry-on Roller.

Deze trolley is van alle gemakken voorzien, zodat je op het gebied van bagage geen stress kent. Zo is bijvoorbeeld deze trolley geschikt om als handbagage in het vliegtuig mee te nemen. Daarnaast kent hij een heel goede bescherming, zeker in combinatie met een core unit van Shimoda. Hiermee bescherm je op de meest geschikte manier je camera, lenzen en alle benodigde accessoires. De trolley beschikt uiteraard over zeer stevige wielen die ook nog eens fluisterstil zijn. Voor gemakkelijk vervoer is de Shimoda uitgerust met een uitneembare handgreep. 
Eenmaal op bestemming hoef je niet snel bang te zijn voor slechte weersomstandigheden. De Carry-on Roller heeft namelijk een betere waterbestendigheid door een dubbelzijdige coating van de buitenzijde. Het gebruiksgemak staat op een hoog niveau door de bijzondere opening van de Carry-on Roller. De trolley laat zich openen als een dokterstas, waardoor je heel snel overal bij kunt. Datzelfde geldt voor de handige zijvakken. De Shimoda Carry-on Roller is daarnaast heel fraai afgewerkt. Het ontwerp straalt avontuur uit, maar kent eveneens heel chique details zoals de lederen accenten. 

Shimoda Carry-on Roller

Inhoud: 39 x 52 x 25 cm
Gewicht: 3,4 kg
Kleuren: Blue Nights
Adviesverkoopprijs: € 299,95
Garantieperiode: 5 jaar

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt