bergans Myrkdalen

Helemaal klaar voor de poedersneeuw

Ga je deze winter nog skiën, dan zou deze Myrkdalen Insulated Jacket van Bergans wel wat voor je kunnen zijn. De jas is iets langer dan je van de meeste jassen gewend bent. Als je er ook nog de bijbehorende broek bij draagt, ben je helemaal beschermd tegen de (poeder)sneeuw. Dankzij het Dermizax-membraan is de jas winddicht en ook de regen of natte sneeuw komen er niet doorheen. De vulling (Bergans Arctic Isolatie) van de jas zorgt ervoor dat je lekker warm blijft. Er zit uiteraard op de borst een zakje voor je skipas en aan de binnenkant van de jas zit een afneembare sneeuwvanger.
Het Myrkdalen jacket is ook verkrijgbaar zonder voering, zodat kun je zelf kiezen wat en hoeveel laagjes je er onder doet. Voor mannen als vrouwen zijn er modellen verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 Adviesprijs: € 349,95 (Insulated), € 399,95 (de shell) Bergans.com 

Meer inspiratie

Wandel door de prachtige dalen, leer de tradities en gebruiken en geniet van het adembenemende uitzicht.

Van 30 september tot 20 oktober profiteer je van scherpe aanbiedingen en vele gratis mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar!

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)