Hydrogen Reactor, een innovatieve charger voor outdoor-activiteiten

Nieuw: Brunton Hydrogen Reactor™ werkt op waterstof. Altijd power, waar ook ter wereld. 

Brunton introduceert de Hydrogen Reactor, een innovatieve charger voor outdoor-activiteiten. Dit handzame device levert elektriciteit met behulp van een waterstofpatroon. Het werkt heel eenvoudig. Klik een patroon in de reactor en je kunt direct je smartphone of GPS opladen. Door een reactie van waterstof met zuurstof komt energie vrij. Veilig en milieuvriendelijk.

Eén patroon levert net zoveel energie als 15 +AA batterijen. Zo heb je altijd een energy back-up bij de hand en sta je nooit meer zonder power. Waar ook ter wereld.

Met een standaard USB-uitgang is de Hydrogen Reactor geschikt voor het opladen van alle mobiele apparatuur. Denk aan je mobiele telefoon, MP3/MP4 speler, navigatie/GPS, zaklamp, camera, E-book reader en mobiele spelcomputer. Met name handig tijdens lange tochten in afgelegen gebieden en voor emergency-kits.

De patronen (Hydrocore™) bevatten metal hydride (metaalpoeder) om waterstofgas veilig te kunnen opslaan. Je kunt de waterstofpatronen zelf opladen met de Brunton H2O Hydrolyser™. Opladen kan ook bij het verkooppunt van Brunton. De patronen zijn ook los verkrijgbaar.

Informatie

Brunton Hydrogen Reactor, zwart, geel of oranje, consumentenadviesprijs: € 150,-. Afmeting: 13,5 x 7,3 x 3,4 cm. Gewicht 146 gr. Wordt geleverd met twee waterstofpatronen.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.