Juliette Mid damesschoen

Sinds vorig jaar zijn de outdoorschoenen van het Italiaanse Trezeta weer verkrijgbaar in Nederland. En met succes. Iedereen is enthousiast over de ventilatietechnologie en de looks. Reden genoeg voor Trezeta om het aanbod in Nederland te vergroten met een aantal nieuwe modellen, zoals de Juliette Mid damesschoen.

De Juliette Mid is geschikt voor middellange tot lange wandelingen, op vlak terrein en in de bergen. De lichte All-Terrain schoen is specifiek ontworpen voor de damesvoet en heeft een hogere instap, een hogere hiel en hij is smaller bij de tenen en bij de voetboog. De keuze voor natuurlijke materialen, een speciale damesleest en het ultracomfortabele en ademende voetbed maken van deze schoen de perfecte outdoor tool voor de vrouw van deze tijd. Het materiaal is antibacterieel en voelt zo zacht aan dat je de schoenen met blote voeten zou willen dragen. Kortom, de Juliette geeft je direct een ongelofelijk comfortabel gevoel. Vanzelfsprekend is de schoen ook voorzien van de unieke Natural Ventilation technologie van Trezeta die je voeten laat ademen en voor 100% waterdichtheid zorgt.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Geniet van een gezinsvakantie vol avontuur op de boerderij. 3 nachten incl. ontbijt en badstrand v.a. € 210,- per gezin.

Met sport en spel kennismaken met de Nockberge. 4 nachten v.a. € 359,- per gezin.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!