Juliette Mid damesschoen

Sinds vorig jaar zijn de outdoorschoenen van het Italiaanse Trezeta weer verkrijgbaar in Nederland. En met succes. Iedereen is enthousiast over de ventilatietechnologie en de looks. Reden genoeg voor Trezeta om het aanbod in Nederland te vergroten met een aantal nieuwe modellen, zoals de Juliette Mid damesschoen.

De Juliette Mid is geschikt voor middellange tot lange wandelingen, op vlak terrein en in de bergen. De lichte All-Terrain schoen is specifiek ontworpen voor de damesvoet en heeft een hogere instap, een hogere hiel en hij is smaller bij de tenen en bij de voetboog. De keuze voor natuurlijke materialen, een speciale damesleest en het ultracomfortabele en ademende voetbed maken van deze schoen de perfecte outdoor tool voor de vrouw van deze tijd. Het materiaal is antibacterieel en voelt zo zacht aan dat je de schoenen met blote voeten zou willen dragen. Kortom, de Juliette geeft je direct een ongelofelijk comfortabel gevoel. Vanzelfsprekend is de schoen ook voorzien van de unieke Natural Ventilation technologie van Trezeta die je voeten laat ademen en voor 100% waterdichtheid zorgt.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!