kinetic plus RAB

Kinetic Plus van Rab

De Kinetec Plus is een superlichtgewicht waterproof softshelljack van Rab. De jas biedt goede bewegingsvrijheid. De speciale Proflex™ stof die Rab zelf ontwikkeld heeft, is namelijk heel erg flexibel. Daardoor kun je je altijd makkelijk bewegen. En door deze speciale stof ademt de jas ook goed. Tot slot is de jas ook nog eens waterdicht. In tegenstelling tot veel andere softshells, heeft deze jas namelijk een waterproof membraam, waardoor de jas een waterkolom van 10.000 mm aan kan.

De Kinetic Plus heeft een capuchon die nauw op je hoofd aansluit, en een kleine klep heeft, zodat je gezicht beter beschermd is tegen de regen. Ook heeft de jas grote steekzakken, verstelbare manchetten en zijn de naden allemaal getapet.

De Kinetic Plus heeft een uniek design, speciaal voor veeleisende bergsporters, die veel verschillende activiteiten in de bergen ondernemen. Zo ben je altijd voorbereid op een weersomslag!

Technische details:

Gewicht: 320 gram

Verstelbare manchetten

Ademende en waterdichte stretchstof die bewegingsvrijheid geeft

Getapete naden

Adviesprijs: €199.95

 

Meer informatie op de website

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Ontdek de 5 beste berghutten van Tirol. Ontdek de regio voor fijnproevers!

De mogelijkheden voor een speciale Tiroler winter zijn oneindig. Bekijk hier alle tips.

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!