Deuter Airlite 28

Licht en sportief op wandelavontuur Deuter Airlite 28

De Deuter Airlite 28 is een zeer praktische, sportieve rugzak, voorzien van een ventilerend Aircomfort draagsysteem. Hierbij zorgt een gebogen frame voor maximale ventilatie. Vochtige lucht kan in drie richtingen wegtrekken, waardoor de warmte zich niet ophoopt. Met de comfortabele Airlite houd je dus veel langer een droge rug tijdens inspannende activiteiten.

Deze lichte daypack is uitermate geschikt voor dagwandelaars en multi-sport avonturiers. De zachte ventilatiepads tussen de schouderbladen en op de heupen maken het dragen van het gewicht zeer comfortabel. Je bergt je spullen georganiseerd op doordat de tas meerdere vakken heeft. Als het regent, bescherm je de inhoud van de rugzak eenvoudig met de meegeleverde regenhoes die over de hele rugzak past.

Voor de dames is er de Deuter Airlite 26. Deze rugzak is speciaal ontworpen volgens de anatomie van de rug van de vrouw. De ruglengte is daarbij korter, de schouderbanden zijn smaller gesneden en de heupgordels zijn conisch gevormd.

Advies verkoopprijs € 99,95

Voor meer informatie en verkooppunten: www.deuter.nl 

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Ontdek de 5 beste berghutten van Tirol. Ontdek de regio voor fijnproevers!

De mogelijkheden voor een speciale Tiroler winter zijn oneindig. Bekijk hier alle tips.

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)