Lowe Alpine Airzone Camino Trek

Lowe Alpine Airzone Camino Trek

De Airzone Camino Trek rugzak is een rugzak die geschikt is om lange trektochten mee te maken. De rugzak is zo ontworpen dat grote hoeveelheden spullen en veel gewicht comfortabel meegesjouwd kunnen worden. De backpack is dan ook ontworpen samen met gidsen op de Camino de Santiago de Compostela, om zo de ideale trekkingrugzak te ontwerpen.

De rugzak heeft ruimte om voldoende spullen mee te nemen voor een korte meerdaagse tocht, of je nou in de winter of in de zomer op pad gaat. Je kan de rugzak dus overal mee naartoe nemen.

Het hoofdvak van de tas is in tweeën op te delen. Met de rits op de voorkant kun je overal makkelijk bij. Zit je tas vol? Het hoofdvak kan nog 10 liter groter worden. Andere vakken aan de binnen- en buitenkant van de rugzak zorgen ervoor dat je makkelijk kleine dingen op kan bergen. Lussen om je wandelstokken aan op te hangen, maken het af.

Het Airzone rugpand ventileert extra goed, en zorgt ervoor dat de rugzak comfortabel op je rug zit. Met de heup- en borstband kun je het gewicht goed verdelen. Het ripstopmateriaal waar de tas van gemaakt is, is niet waterdicht, maar de meegeleverde regenhoes zorgt ervoor dat je spullen wel droog blijven.

Van de tas is een heren- en een damesmodel beschikbaar. Het damesmodel is iets kleiner dan het herenmodel.

Specificaties:

Ventilerend Airzone-rugpand
Bevestiging wandelstokken/pickel: Ja
Inhoud (l): 50 (heren) 45 (dames)
Extra zakjes voor kleine spullen op de heupband
noodfluitje

Adviesprijs €129,95

Meer inspiratie

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.