MSR Hubba tour 2

Nieuwe serie trekkerstenten van MSR

De MSR Hubba Tour is de nieuwste serie trekkerstenten van MSR. De Hubba Tour is een mix van de beste eigenschappen van de Hubba NX met een aantal nieuwe eigenschappen. Deze combinatie zorgt voor een topper onder de trekkerstenten.

Weinig gewicht, veel ruimte

De MSR Hubba Tour 2 is een tweepersoons trekkerstent met een gewicht van 2470 gram. Een lichtgewicht voor de ruimte die je ervoor terugkrijgt. Het voorportaal van deze tent is namelijk ruim. Zo kan je hier voldoende spullen opbergen of zitten bij slecht weer. Het doorluchten van de tent kan prima dankzij de hordeur in het voorportaal.

De MSR Hubba Tour 2 opzetten is ook erg gemakkelijk. Omdat het frame van de tent zich aan de buitenkant bevindt kan je tijdens regen de binnentent toch droog opzetten. Verder heeft de tent voldoende ventilatiegaas, een ruime opening en voldoende ruimte voor comfort.

Materialen

De tent bestaat voor het grootste gedeelte uit een 20D Ripstop Nylon. De buitentent van de Hubba Tour 2 heeft over het 20D Ripstop Nylon een siliconen coating. Deze combinatie zorgt ervoor dat het materiaal licht van gewicht is, maar wel heel erg sterk. De binnentent is eveneens van 20D Ripstop Nylon, dit zorgt ervoor dat de tent de warmte goed vasthoudt en geschikt is voor bijna alle seizoenen. De Hubba Tour is minder geschikt voor de winter; wil je hem dan toch gebruiken, zorg er in ieder geval voor dat je een goede mat en warme slaapzak meeneemt die de warmte vasthouden. De bodem van de MSR Hubba Tour is gemaakt van 30D Ripstop Nylon en ook deze heeft een siliconen coating. Zo blijft water buiten en is het materiaal toch sterk.

De MSR Hubba Tour 2 heeft ook nog een kleiner broertje, de éénpersoons Hubba Tour 1.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!